Tag familien med til børnevenlige Strynø

Tag dit eget telt med eller lad os slå et familievenligt glamping telt op for dig på vores hyggelige teltplads med havudsigt.
Her er køkkenfaciliteter, toiletter og bad, grill og bålplads og gå-afstand til havnen med bademuligheder og den charmerende Strynø by.

Hos købmanden kan du købe alt, du skal bruge til familiens måltider og i de mange vejboder, som strynboerne hver sommer sætter op, finder du alt fra nyopgravede kartofler til spændende loppefund og keramik.

Oplevelser på Strynø

Strynø har perfekte vand- og vindforhold til SUP, kajak og sejlads.
Du kan leje kajakker, SUP og joller m.m. hos os. Vi har alt i udstyr og tilbyder også instruktørtimer.
Læs mere om leje af udstyr og priser her

Ved havnen er der badebroer til både de helt små og de lidt større børn. Tag fiskenettet med og kig på krabber, fisk og fugle.
Tag på sælsafari med vores tur-båd og nyd mapakken med udsigt til solbadende sæler og flotte havfugle.
Kig ind på det arbejdende bådværft ved Smakkecentret og prøv selv en tur i de traditionelle smakkejoller, som er unikke for det sydfynske ø-hav.
Udforsk Strynøs natur til fods på de mange trampe-stier eller tag cyklen ud til den gamle mølle og nyd den smukkeste solnedgang med udsigt til en perlerække af små og store øer.
Læs mere om de oplevelser på Strynø her

Om Strynø

Strynø er et aktivt og levende ø-samfund med lidt over 200 helårsbeboere, skole, børnehave, kirke og et væld af foreninger og aktiviteter.
Du kan læse meget mere om Strynø på øens egen hjemmeside.
Strynøs hjemmeside