SOV I EGET TELT…

“Nyd ølivet….”

Teltpladsen rummer en lille fodboldbane, en legeplads med gynger, shelter med bålplads (til fri afbenyttelse for overnattende gæster), og et camping areal på 0,5 ha.

OVERNAT I VORES SHELTER

Vores shelter har en overdækket bålplads og huser op til 20 personer.

Shelteren kan frit benyttes af daglige gæster (mod teltpladsgebyr på 100,- kr) og kræver ikke reservation. For større grupper (lejrskoler, familietræf, mm.), anbefæler vi dog at I kontakter os på forhånd, så vi kan orientere de andre gæster. Grupper har fortrinsret til brug af shelteren. Vi kan sætte op til tre lavu-tipier op ved siden af shelteren, for at I kan have en samlet lejrplads til jeres gruppe.

 

TIPI

Vi har lavu-tipier med plads til 8 sovende personer.

 

NYD ET FAMILIE TELT

Familie teltene har 4 simple senge med dyne og pude. Sengetøj kan lejes til en separat pris som kan betales ved ankomst. Camping-toiletterne med brusebad benyttes som alle andre gæster på teltpladsen. Øens børnevenlige badestrand ligger tæt på havnen, 50 m fra teltene.

Teltene bookes via AirBnb (link) eller ved at kontakte os per telefon.

LEJ ET VÆRELSE

Smakkecenteret har 4 værelser med 3-enkeltsenge i hvert. Der kan lejes sengetøj til en separat pris som kan betales ved ankomst. Værelserne ligger i overetagen (ovenover caféen) og man har adgang til et lyst badeværelse på samme etage.

Priser
Teltplads/ Shelter - voksen pr. person (inkl. entre til udstillingen og "Kys frøen" aktiviteter) 100,-
Teltplads/shelter - pr. barn under 12 år (inkl. entré til udstilling og Kys Frøen aktiviteter. Børn indtil 4 år er gratis)50,-
Bad på teltpladsen10,-
Leje Lavou (tippi) pr. døgn (max. 8 pers.) inkl. op/nedtagning. Excl. teltpladsgebyr 200,- + teltpladsgebyr pr. person.
FamilieteltBook på airbnb.dk
VærelserBook på airbnb.dk